Hvordan foregår en behandling

Du starter med at bestille en tid via 606 72 505 eller kontakt formularen her på hjemmesiden.

Der er parkering ved kirken. Derfra kan du gå ned til indgang D. inden for skydedørene drejer du til højre og går helt ned i bunden af gangen.  Tag plads i de hvide stole og vent på at blive kaldt ind.

Vi tager en snak om din udfordring og behandleren laver en journal. Det bruges tunge og pulsdiagnose og du vil blive undersøgt posturologisk. Når behandleren har fundet den røde tråd bil behandlingen sættes igang.

Du tager det nødvendige beklædning af og sætter dig på briksen.  Du kan vælge om der skal varme på briksen.

Under behandlingen ligger du ned og lytter til musik eller vi snik-snakker, -hvad du lige føler for.

Derefter pilles nåle ud og du tager dit beklædning på. Vi aftaler om du skal have en ny tid og hvornår. Herefter betaler du med mobilepay eller kontant.
En krop i ubalance vil give symptomer. Disse symptomer er kroppens alarmklokker.

Som uddannet Akupunktør, er der dyb viden inden for årsagen til symptomerne og hvilke ubalancer der skal behandles, for at genskabe balancen igen. Symptomerne kan være: Smerter (alle former), udslet, kløe, hårtab, svimmelhed, træthed, stress, angst, sult-fornemmelse, vægtproblemer, kvalme, fatalitet, balanceproblemer, kropsholdning, inkontinens, rygning og meget andet.

I klinikken arbejdes ud fra, at hjælpe kroppen i balance, så den har kræfter til selvhelbredelse. Her hjælpes du til, at integrere en sund livsstil, både fysisk og psykisk. Der startes ud med en samtale, omkring dit helbred og livsførelse. Det er meget vigtigt, at finde årsagen på de symptomer din krop giver, for at kunne yde den bedste hjælp.

Under en Akupunkturbehandling, stimuleres de nøje udvalgte Akupunktur punkter. Når disse punkter stimuleres, hjælpes kroppens fokus derfor på, at genskabe og opretholde den naturlige balance i kroppen.

Akupunktur kan bruges side løbede med bl.a. læge behandling og fysioterapi. At løsne musklerne inden fysioterapi, vil gøre det nemmere og sundere at arbejde med musklerne. Dermed er kroppen forberedt på øvelserne.