Fysiske udfordringer


Smerter

F.eks. Hovedpiner, migræne, kæbespændinger, hold i nakken, muskler og led, discus, tennis albue, kold skulder, bækkenløsning.                                                     - hvis dine smerter ikke er blandt eksemplerne, så er smerter stadig en ubalance som har en årsag. Kontakt klinikken og forhør dig, om din behandlings mulighed.

Smerter behandles med nåle og lys med frekvenser, tilpasset din krops tilstand. Der bruges sterile engangsnåle. Både Perma (ørenåle) og almindelige akupunktur nåle, i tilpassede størrelser.

Behandlings hyppighed, kommer an på hvor slemt du er ramt. De fleste kan nøjes med 2 behandlinger. Nogle har behov for 5 behandlinger, hvor andre har behov for 20. Dette forløb tilpasses den enkelte og har ikke en fast opskrift.

Husk at oplyse, hvis du er på medicin.


Typiske smerter:

Lænde og ryg smerter - Behandles minimum 3 gange og 1 gang i ugen. Det kan dog variere alt efter årsagen og TCM diagnosen. Oftest ses en Posturologisk årsag og få behandlinger er her nok.

Iskias smerter - Tager ofte kun 1 behandling. Da denne behandling er meget effektiv, er det sjældent det kommer tilbage i samme side igen. 

Kold skulder - Tager ofte kun 1 - 3 behandlinger. Denne behandling er meget effektiv og kan ofte spare dig for at få foretaget en blokade.

Ledegigt - Behandles 1 gang i ugen, til smerten og eventuelle hævelser er væk. Du vil blive vejledt i nemme kost tiltag. Minimum antal behandlinger er 5. 

Slidgigt - Denne type gigt kan smerte behandles. Nogle bliver helt smerte dækket, andre mærker 50-75% forbedring. Da det er slid, kan der arbejdes på at styrke ledende. Behandlingen er langvarig og hos nogle, kan det anbefales at lave en varigt og fast behandling, hvis du er en der vil undgå medicin indtag. - Husk altid at konsulterer læge ved ønske om evt. ophør/nedsætte med medicin forbrug.

Urinsyregigt - Denne type gigt behandles ofte hurtigt. Det ses i få tilfælde at det dukker op igen efter en årrække. 1-3 behandlinger er ofte nok.


Menstruations smerter

Får du smerter inden, under eller efter din menstruation. Så kan du med fordel bruge akupunktur.

Der behandles med nåle og lys med frekvenser, tilpasset din krops tilstand. Der bruges sterile engangsnåle. Både Perma (ørenåle) og almindelige akupunktur nåle, i tilpassede størrelser. Dertil vil du i de fleste tilfælde få Moxa med i behandlingen. Moxa varmer Akupunktur punkterne så kroppens energi og væske varmes nænsomt, dermed flyder disse mere frit. 
 

Behandlings hyppighed, kommer an på hvor slemt du er ramt. De fleste kan nøjes med 3 behandlinger. Nogle har behov for 5 behandlinger.
Fertilitet

Vil du/i gerne være gravid, men intet sker? er du teste/ikke testet ved gynækolog?
Der kan være flere grundlæggene ubalancer, hvoraf de fysiske problematikker kan undersøges af gynækolog. Her i klinikken behandles årsagen til at kroppen ikke kan undfange. Både mand og kvinde kan have ubalancer der gør det svært. F.eks. hvis æggene, æggelederne eller sæd er dårlig kvalitet.


Smerter behandles med nåle og lys med frekvenser, tilpasset din krops tilstand. Der bruges sterile engangsnåle. Både Perma (ørenåle) og almindelige akupunktur nåle, i tilpassede størrelser. Udover behandlingen vil du/i også vejledet i fertilitets fremmende kost.

Behandlings hyppighed, kommer an på hvor slemt du er ramt.  Nogle har behov for 3 behandlinger, hvor andre har behov for 20 eller ind til graviditet er opnået. Dette forløb tilpasses den enkelte og har ikke en fast opskrift.

Husk at oplyse, hvis du er på medicin.


Har du gener i graviditeten?

- F.eks. bækkenløsning, svimmelhed, urolige ben, fryser, sveder, for kort/lang graviditet. Symptomerne er mange...

 Graviditets gener behandles med nåle og lys med frekvenser, tilpasset din krops tilstand. Der bruges sterile engangsnåle. Både Perma (ørenåle) og almindelige akupunktur nåle, i tilpassede størrelser. Udover behandlingen vil du/i også vejledet i fertilitets fremmende kost.

Behandlings hyppighed, kommer an på hvor slemt du er ramt. De fleste kan nøjes med 2 behandlinger. Nogle har behov for 5 behandlinger, hvor andre har behov for 10. Dette forløb tilpasses den enkelte og har ikke en fast opskrift.

Husk at oplyse, hvis du er på medicin.


     Har du født, men mælken kommer ikke.

     Er der for lidt mælk eller ikke nok power i det?

Hvis du har brug for at få styrket din krop efter fødsel eller du mangler næring i din krop, til at holde bryst betændelse væk, styrke mælke produktionen eller styrke mælkens næring, så er akupunktur en udmærket og naturlig måde at få gang i kroppens processer.


Der behandles med nåle og lys med frekvenser, tilpasset din krops tilstand. Der bruges sterile engangsnåle. Både Perma (ørenåle) og almindelige akupunktur nåle, i tilpassede størrelser.

Behandlings hyppighed, kommer an på hvor slemt du er ramt. De fleste kan nøjes med 3 behandlinger. Nogle har behov for 5 behandlinger, hvor andre har behov for 10. Dette forløb tilpasses den enkelte og har ikke en fast opskrift.

Husk at oplyse, hvis du er på medicin.cancer

Kvalme behandling i forhold til kemo.

Behandlingen nedsætter kvalme og ofte fjerner den kvalmen helt. I nogle tilfælde styrkes  smagssansen, så appetitten bliver bedre.

Behandlingen er efter behov oftest 1 behandling efter hvert kemo behandling. Nogle har behov for flere.

Der behandles med nåle og lys med frekvenser, tilpasset din krops tilstand. Der bruges sterile engangsnåle. Både Perma (ørenåle) og almindelige akupunktur nåle, i tilpassede størrelser.

Behandlingen aftales så der behandles inden kvalmen er på sit højeste. Efter behandlingen, får du pressenåle på nogle specifikke punkter (små nåle på plastre), som du selv tager af når kvalmen normalt ville aftage igen.

I nogle tilfælde kan akupunktur fjerne cancer. Men dette er oftest i de første stadier, hvor sygdommen ofte ikke er fundet endnu.


Hud udfordringer

kløe, udslet, eksem, psoriasis, svie, sved

Der behandles med nåle og lys med frekvenser, tilpasset din krops tilstand. Der bruges sterile engangsnåle. Både Perma (ørenåle) og almindelige akupunktur nåle, i tilpassede størrelser.

Behandlings hyppighed, kommer an på hvor slemt du er ramt. De fleste kan nøjes med 5 behandlinger. Nogle har behov for 7 behandlinger, hvor andre har behov for 20. Dette forløb tilpasses den enkelte og har ikke en fast opskrift.

Husk at oplyse, hvis du er på medicin.


Mave/tarm udfordringer

-Diarre, forstoppelse, mavesår, mavesyre, croms og kolik.

Behandlings hyppighed, kommer an på, hvor slemt du er ramt. De fleste kan nøjes med 5 behandlinger, hvis det er forholdsvis nyt. Nogle har behov for 10 behandlinger, hvor andre har behov for 20. Disse forløb tilpasses den enkelte og har ikke en fast opskrift.

Husk at oplyse, hvis du er på medicin.


I klinikken behandles både årsag og symptomer.

Kan jeg få behandling, mens jeg er på medicin?

Ja og nej! De fleste kan behandles mens de sideløbende får medicin.

Nogle henvender sig, da de er trætte af brugen af deres medicin og ønsker at stoppe med deres forbrug. Bl.a pga bivirkningerne. Da medicinen er din læges anvisning, bør du følge den. Ved de fleste behandlinger er det vigtigt, at lægen kender din bedring eller forværring. I nogle tilfælde kan det være hensigtsmæssigt at nedtrappe medicin, men, dette skal altid ske i samråd med din læge.

Dog er akupunktur en god supplement til læge-behandlinger.

Hvis du under min behandling får det så godt, at du føler at du kan undvære din medicin. Skal dette altid ske, i samråd med din læge. Derfra kan du få foretaget de undersøgelser, der viser om nedtrapning/udfasning vil være hensigtsmæssig.

Der står under hvert rubrik, at du skal oplyse om du får medicin. Så ved jeg om jeg skal tage hensyn til det, under behandlingen.


Arvæv

Behandlingen skal ske 1 gang om ugen og indtil det ønskede er opnået. 

Det er oftest bevægelighed, væske retension/cirkulation ved vævet for at nedsætte hævelse. kapseldannelse og seneskade.